Röda Sten

Big Crowd Factory och Koreanskt Kulturcenter slår ihop sina påsar och presenterar Korean Night Gothenburg: Open Air Cinema vid Röda Sten.

Eventet har fri entré och är öppet för alla. Arrangörerna lovar "en magisk kväll fylld med utomhusbio under stjärnorna, härlig stämning och live DJ som spelar koreansk musik".

Utöver detta kommer det finnas roliga aktiviteter som spikeball och det traditionella koreanska spelet jegichagi – en möjlighet att uppleva koreansk kultur på nära håll tillsammans med vänner och familj helt enkelt.

Efter solnedgången börjar filmvisningen, en speciellt utvald koreansk film under bar himmel vid Röda Sten.

– På Koreanskt Kulturcenter är vi dedikerade till att främja en djupare uppskattning av koreansk kultur i Sverige. Vi är glada över att samarbeta med BigCrowd Factory för att föra en bit av Korea till hjärtat av Göteborg och stärka de kulturella banden mellan Korea och Sverige, säger Bee Hamilton, Project Manager på Koreanskt Kulturcenter.

Ta med en egen filt eller stol och gör dig redo för en fantastisk filmupplevelse vid vattnet tillsammans med dina vänner och familj.