You Never Dance Alone! Soul Train Dance Party har flyttat på lyxiga Bardot på Kungsportsavenyn 11. Fredagskvällen börjar med skönt förmingel och goda pinsas, snacks, bubbel, vin eller öl/alkoholfritt till AW-priser mellan kl. 16.00-19.00. Soul Train-DJ Jonas Almskog drar igång dansfesten som pågår till kl. 21.00 med den klassiska Soul Train-musiken. Efter fortsätter kvällen med Bardots efterfest till kl. 02.00. Välkommen hälsar Soul Train-familjen & Bardot. Från 25 år.

Plats: Bardot, Kungsportsavenyen 13, fredagar kl. 16.00–02.00.

Murbräckan live @ Potatisen – en ny livescen med underhållning i alla dess former.

Murbräckan live @ Potatisen – en ny livescen med underhållning i alla dess former.

Matilda Karlsson

Skål och skrål! Murbräckan rullar vidare på sin bejublade barrunda i Göteborg. Med en kniv mot strupen, och med klapprande bockfötter som sticker fram under jeansen, bjuder de på sin stökigt goa mix av garage-/altrock, blues, punk, stoner och progg. Det blir en riktigt svettig kväll med låtar från debutalbumet och från nästa skiva Gäst i mitt eget hus. Spelningen är i två set med ölpaus. Första setet börjar kl 21. Fri entré!

Plats: Potatisen, Värmlandsgatan 15, lördag 4 november kl. 20.00.

Workshop – förläng livet på dina kläder på Götaplatsen.

Workshop – förläng livet på dina kläder på Götaplatsen.

Pressbild

Förläng livet på dina kläder! Ta med dig ditt gamla favoritplagg och få hjälp att laga eller uppdatera det. I samarbete med Naturskyddsföreningen bjuder Stadsbiblioteket in till en miljövänlig workshop där vi tar tillvara på sakerna vi redan har. ​Vi syr, lappar och smyckar tillsammans. Om du vill smycka med något speciellt som till exempel en specifik knapp eller lapp så ta med dig det själv.​

Plats: Götaplatsen, lördag 28 oktober och lördag 18 november, kl 12.00–15.00.