Linnégatan 6 Den färggranna och retroinspirerade klädaffären Butik Kubik har fått en likasinnad inneboende. Det är klädmärket Cissi och Selma som numera också finns i Kubik. Kulör, retro och hållbarhet är ord som förenar modeskaparna.

Arkivet. Här kan kunderna både lämna in och fynda kläder som andra burit.

Arkivet. Här kan kunderna både lämna in och fynda kläder som andra burit.

Instagram

Sälj och köp modern second hand

Second hand-kedjan Arkivet har öppnat sin andra butik i Göteborg. Butiken erbjuder både inlämning och försäljning av modern second hand bestående av kläder, skor och accessoarer.

"Många talar om att retail är döende och att fysiska butiker är hotade. Vi ser en motsatt trend och att kunderna uppskattar upplevelsen i våra butiker som är i ständig förändring med ett snabbt flöde av kurerad second hand", säger Martin Hallander, vd Arkivet.

Ica Nära. Matbutiken har öppnat i Lidls gamla lokaler mitt på Linnégatan.

Ica Nära. Matbutiken har öppnat i Lidls gamla lokaler mitt på Linnégatan.

Ica pressbild (genrebild)

Ny mataffär sätter smak på Linné

Linnégatan 41 Efter att tyska Lidl stängde sin mataffär på Linnégatan i våras har butiken stått tom. Men nu är lokalerna förvandlade och en ny livsmedelsaffär har öppnat. Det är Ica Nära som har tagit över i ny skrud med välfyllda hyllor och ett varierat sortiment. Ica-handlaren Björn utlovar områdets "gladaste mataffär som sätter smak på Linné". Butiken kommer även samarbeta med Solikyl för att vi minska matsvinnet.