Ullevi

– Det är en svindlande siffra att det är min tionde spelning på Ullevi för någon som tyckte att spelningen på Jazzhuset i maj 2000 var att passera målsnöret. Men sen svarar en röst i huvudet – skit i det nu, Håkan. Kör på bara, ursäkta dig inte, acceptera bara hur sjukt och stort livet blev, säger Håkan själv om sitt kommande gig i ett pressmeddelande.

Senast han spelade på Ullevi, sommaren 2022, bjöds det på inte mindre än fyra helkvällar. Totalt över de fyra konserterna kom 280 180 personer med 71 977 hans sista afton.

Efter att biljetterna till första konserten sålde slut på nolltid, utannonserades ytterligare två datum. Håkanfesten på Ullevi börjar på självaste nationaldagen, 6 juni 2025, följt av kvällen efter, 7 juni och 13 juni.

– Ni som har vägarna förbi Göteborg, eller ni som aldrig sett oss, eller ni som vill se oss igen, kom gärna och dela kvällen med oss på scen! Vi kommer tyvärr inte ut i landet den här gången men vi ska försöka nå svindlande höjder i Göteborg denna sommarkväll. Längtar efter att ses, längtar efter att spela!, säger Håkan.