Göteborg

Sedan 2017 har Kristina “Keyyo” Petrushina och Hampus Hedström drivit podden Frågar åt en kompis där de med satir och ironi diskuterar allt ifrån de mest bisarra funderingar till vardagliga frågor som ofta göms bakom ursäkten “Jag bara frågar åt en kompis”. 

Pirrigt och vemodigt

Efter många år av skratt är det dags att säga adjö till podden med en storslagen avskedsturné.

– Det känns både pirrigt och lite vemodigt att ge oss ut på turné för vår älskade podcast. Det har varit sju fantastiska år och en galen resa att få dela våra knäppa funderingar och vardagliga äventyr i podden. Nu får vi äntligen möjlighet att möta och tacka alla fantastiska lyssnare för all kärlek, stöd och knasiga frågor genom dessa år, säger Keyyo och Hampus. 

Intim humorföreställning

Det blir en intim humorföreställning som enligt poddarna själva bjuder på skratt, roliga funderingar, dance-off, grillande frågor, överraskningar och framförallt möjlighet för bästisarna att äntligen få fira ett decennium av vänskap. 

– Det kommer bli en oförglömlig avslutning på ett otroligt kapitel i våra liv – fullspäckad med skratt, humor och överraskningar längs vägen, hälsar Keyyo och Hampus.