Göteborg

Låten är skriven och producerad tillsammans med Edvin Linderoth och Julius Marstorp i Göteborg och presenterar en lekfull och lättsam pop-produktion med influenser av urban och R&B. Retrodoftande 808-trummor sätter tonen i inledningen för att presentera ett 90-talsdoftande beat med rockiga elgitarrer i refrängen. 

Resultatet blir en melodisk poplåt med tydlig hook och karisma. 

– Low Low som är ett rebelliskt mittenfingret till den där andra personen som fick dig att nå botten och tvivla på dig själv. Det är en kaxig anthem om att veta sitt egenvärde. Med den här singeln vill jag knyta ihop säcken för historien jag berättade genom min debut-EP och släppa den sista låten som skrevs under den perioden. Det här är min “skaka av dig all skit låt” och en påminnelse till alla därute att älska sig själv lite mer, säger Sebastian.

Low Low – omslag.

Low Low – omslag.

Björn Wallin

– Astian representerar den förlängda armen av mitt allra innersta känsloliv och det är viktigt att visa på att sårbarhet är en styrka, särskilt som kille och man i dagens samhälle. Jag vill att mina lyssnare ska kunna känna en tillflykt och frizon i mina texter och musik och veta att de inte är ensamma om sina tankar.

Efter att ha tagit sig ur ett ohälsosamt skiv– och managementkontrakt har han under de senaste tre åren drivit sin musikkarriär helt independent. Och nu går det åt rätt håll. Astians senaste fyra senaste singlar har gått in på radiorotation och hans katalog har i dagsläget över två miljoner streams på Spotify. 

I år väntar fler releaser på både engelska och svenska, med en förhoppning att återvända till någon av stadens scener.